Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere En az lise mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlamış olan ilana göre 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B olarak istihdam edilmek üzere 186 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Alım yapılacak Kontenjanlar aşağıda yer almaktadır.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 24 Temizlik Personeli, 1 Garson, 2 Kaloriferci, 3 Şoför, 3 Destek Personeli, 10 Teknisyen, 35 Hemşire, 13 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 

Ön Lisans Mezunu: 4 Tekniker, 2 Programcı, 10 Sağlık Teknikeri, 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 

Lisans Mezunu: 2 Diğer Sağlık Personeli, 35 Hemşire, 34 Büro Personeli

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Yaş Şartı Olacak Mı?

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı başvurularında 30 ve 35 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikleri gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki tabloda da göreceğiniz gibi;

  • * Başvuru bitim tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak
  • ** Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

gereklidir.

KPSS Şartı Var Mı?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi alımı için adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Şartları Nedir?

Koruma ve Güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca 5188 sayılı Özel Güvenlik şartlarının sağlanıyor olması gerekmektedir.

Destek Personeli ( Şoför, temizlik, Garson ) Şartları:

En Az lise mezunu olmak, İlgili alanlarda ihtiyaca göre görevini yerine getirebilmek gibi nitelikler aranacak.

Alanına Göre Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları için süreç başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece şahsen kabul edlecektir.

Başvuru Tarihleri: 14 - 28 Şubat 2023

Başvuru Adresi: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den alıncak form ve başvuru belgeleri ile birlikte Personel Genel Müdürlüğüne başvuru yapılacak.

İLANIN TAM METNİ