Süleyman Demirel Üniversitesi sözlşemeli personel alımı yapacak. Resmi gazetede 6 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli 5 perspnel alacak.

Başvuru Kontenjan Bilgisi Nedir?

Üniversite 5 kişilik kadro ile farklı fakültelerde görevlendirmek üzere alım yapacak.

Tıp Fakültesi Dekanlığı 4 Canlı Model,

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı 1 Canlı Model,

alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartla nedir?

Adayların öncelikle genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan, " En az ilköğretim mezunu olmak. KPSS şartı aranmamaktadır. Adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir. Vücut bütünlüğüne sahip olmak. - Canlı model adayları belgelendirmek kaydı ile Canlı Model olarak 3(üç) yıllık tecrübe sahibi olmak - Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup çalıştırılması uygun görülen adaylardan istenecektir).

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları sadece ilan edilen kadronun bulunduğu birime (Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Personel İşleri Bürosuna veya Tıp Fakültesi Personel İşleri Bürosu) istenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 6 - 11 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim