Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı.

Üniversite 4/B personel kontenjanı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B maddesi gereğince 17 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Peki alanına göre başvuru şartları nelerdir?

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

OMÜ 17 kişilik kadro ile bünyesine,

  • 1 Diğer Sağlık Personeli (Odyometri),
  • 2 Laborant,
  • 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 8 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi),
  • 2 Destek Personeli (Şoför),

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Ünivesine başvuruları için " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerliğini ile ilişkisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacaktır.

Pozisyonuna Göre Özel Nitelikler Nelerdir?

Diğer Sağlık Personeli (Odyometri): Odyometri ön lisans mezunu olmak.

Laborant: Laborant ön lisans mezunu olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 60 KPSS Puanı şartı olmak, Ön Lisans güvenlik bölümü mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, ÖGG kimlik kartına sahip olmak ve 170 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Destek Personeli (Temizlik Görevlisi): Lise mezunu olmak, 60 KPSS Puanı sahibi olmak, Üniversienin iç ve dış birimlerinde görev yapabilecek olmak şartları aranacak.

Destek Personeli (Şoför): KPSSP94 puan türünden 60 puan sahibi olmak, Lise mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman?

OMÜ başvuruları 8 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Haziran 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular aşağıdaki ilanın tam metninde belirtilen şekilde yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim