Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. 8 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanan ilana göre OHÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Üniversite birimlerinde görevlendirmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre 30 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak.

KPSS En Az 50 ve 60 Puan İle Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi perosnel alımı için en az lise mezunu personel alımı için, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 9 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Sağlık Teknikeri, 3 Tekniker, 5 Koruma Güvenlik Görevlisi, 2 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 2 Koruma Güvenlik Görevlisi, 1 Destek Personeli, 6 Büro Personeli

Genel ve Özel Başvuru Şartları Nedir?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda adaylardan, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Ayrıca Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için;

Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 5188 Özel Güvenlik Hizmetlerine sair belirtilen şartları taşıyor olmak, Son başvuru tarihi ile geçerlilik süreci dolmamış silahlı/silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı başvurusu ilanı yayım tarihi olan 8 Şubat 2022 tarihi ile başvuru süreci başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 22 Şubat 2022 tarihi ile sona erecektir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel Daire başkanlığına yapılacak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

İLANIN BAŞVURU KILAVUZU