Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Personel Alımı ilanına göre Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 657 sayılı kanun kapsamında 4/B fırkasına göre istihdam edilmek üzere 109 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Merakla beklenen başvuru süreci başlamış olup elektronik ortamda başvuru alınacaktır. Bu kapsamda adayların sistemem yüklemesi gereken belgeler ve başvuru detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

109 Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları:

Orman Genel Müdürlüğü farklı alanlarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden,

  • 48 Mühendis,
  • 9 Avukat,
  • 3 Tekniker,
  • 17 Büro Personeli,
  • 23 Destek Personeli,
  • 9 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

KPSS Şartı Aranacak!

Söz konusu OGM sözleşmeli personel alımında adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Söz Konusu KPSS puanları ele alınarak yapılacak değerlendirme sonucunda atama yapılacak olup adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır.

Başvuru için pozisyonuna ait başvuru şartlarına ulaşmak için ve şehir kontenjan dağılımına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/ogm-109-personel-alimi-2023-mulakatsiz-lise-on-lisans-ve-lisans-h43574.html

Başvuru Ekranı Açıldı!

İlan daha önce den duyurulmuş olup başvuru süreci bu hafta başladı. Adaylar başvurularına 5 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Ocak 2023 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. 

Başvurular sadece Elektronik ortamda yapılacak. Adayların pozisyonuna göre ilgili belgeleri sisteme yüklemeleri gereklidir.

BAŞVURU EKRANI: https://www.turkiye.gov.tr/orman-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

 Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz" aşaması altında bulunan “Denklik Belgesi" alanına yüklemeleri gerekmektedir.

 Avukat pozisyonlarına müracaat eden adayların; Avukatlık Ruhsatnamesi ile en az 2 yıl mesleği ile ilgili çalıştıklarını (E-devlet sistemi üzerinden İşyeri Unvan Listesinin de belirtildiği Barkotlu belge olarak Sigortalılık Tescil ve Hizmet Kaydının alınarak ibraz edilmesi gerekmektedir.) gösterir belge,

oruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına müracaat eden adayların; her iki yüzü de görünecek şekilde özel güvenlik görevlisi kimlik kartlarını ve Özel Şartlar Bölümünde belirtilen boy/kilo durumlarını gösterir resmi bir sağlık kuruluşundan alacakları belge,

Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuran adayların sürücü belgelerini, SRC3 –  SRC4 belgesi ve Psikoteknik değerlendirme belge,

Adaylar tüm belgelerini Başvuru ekranı üzerinde "Diğer Belgeleriniz" sekmesi altında bulunan “Belgeler" bölümündeki ilgili alana pdf formatında yüklemeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim