Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı.

Az Önce remsi gazetede 22 haziran 2022 tarihli gelen duyuruya göre Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 49 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu doğrultuda Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak. Aynı Zamanda bazı kadrolar Mülakat yapılmaksızın yapılıyorken bazı kadrolar için KPSS Puan sırasına göre uygulamalı sınavla yapılacak. İlan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

Üniversiteye personel alımları KPSS Puanı sırasına göre v Uygulamalı sınav ile yapılacak. İşte 49 Sözlşemeli Personel alımı kontenjanları şöyle: 

  • 2 (iki) Spor Uzmanı,
  • 7 Büro Personeli,
  • 14 Destek Personeli (Temizlik),
  • 2 Destek Personeli (Şoför),
  • 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 3 Sağlık Teknikeri,
  • 3 Tekniker,
  • 1 Teknisyen,

Mülakat Detayları Nelerdir?

NOHU bünyesine alımı yapacağı personel adaylarından KPSS Şartı talep edecek. Bu doğrultuda Spor Uzmanı alımı için p3 puan şartı aranacak olup başvuru değerlendirmesinde yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar 20 aday belirlenerek uygulamalı sınav yapılacak. lgili Sınavda başarılı olan 2 kişi seçilecek.

Diğer Destek Personeli, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri, Tekniker ve Teknisyen alımları için ise herhangi bir mülakat yapılmaksızın sadece KPSS Puan sırasına göre alım yapılacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Belli Oldu!

Yukarıda da konusunu bahsettiğimiz hibi adayların KPSS'den en az lise seviyesinde 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunun dışında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

Özel Olarak ise 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi için, Silahlı Sİlahsız ÖGG kartına sahip olmak, Erkeklerde 170 ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı şartları sağlıyor olmaki Herhangi bir dövmesi olmamak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımları yayım tarihi olan 22 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 8 Temmuz 2022 tarihne kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Üniversitenin resmi İnternet adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu Adresi: www.ohu.edu.tr

Başvuru Tarihler: 22 Haziran - 8 Temmuz 2022

İlanın Tam metninden detaylı kontenjan dağılımı ve başvuru için istenen belgelere ulaşabileceksiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim