Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda KPSS Puanı sırasına göre yapılacak alımlar için kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

73 Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 73 personel alımı için ilan yayımladı. Bu kapsamda;

Lise Mezunu: 2 Teknisyen, 28 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 7 Büro Personeli, 2 Tekniker

Lisans Mezunu: 5 Büro Personeli, 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Mühendis, 1 Programcı, 1 Restoratör, 

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca özel olarak ise,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı alıyor olmak, 

2022 yılında yapılan KPSS'den Lise içni P94, Ön Lisans içni P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 

Meslek Bazında Aranan Nitelikler Hangileridir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

MSGSÜ personel alımı başvurusu için başvurular ilanın yayım tarihi ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda;

Başvuru Tarihleri: 24 Nisan - 8 Mayıs 2023

Başvuru Adresi:  http://www.msgsu.edu.tr adresindeki başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen veya noterden onaylı vekalet ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim