Mardin Artuklu Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanan ilana göre Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B maddesindeki nitelikler kapsamında 53 personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu ilan için adaylardan KPSS Şartı aranacak. Kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 7 Temizlik, 1 Bahçıvan, 1 Şoför, 4 Bakım/Onarım Personeli, 3 Büro Personeli, 

Ön Lisans Mezunu: 1 Teknisyen, 1 Tekniker, 2 Diğer Sağlık Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Bahçıvan, 1 Destek Personeli, 5 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 2 Teknisyen, 1 Tekniker, 1 Aşçı, 8 Büro Personeli, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Mardin Artuklu Üniversitesi adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre Üniversiteye genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye adaylardan Özel olarak KPSS, Eğitim ve mesleki şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adaylardan 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Kontenjana Göre Özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 18 Şubat - 4 Mart 2023

Başvuru Adresi: https://www.artuklu.edu.tr/personel-daire-baskanligi adresimizde bulunan Başvuru Talep Formunu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alarak istenilen belgelerle birlikte şahsen başvuru yapılacak.

İLANIN TAM METNİ