Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı. Az Önce Bakanlıktan gelmiş olan personel alımı duyurusuna göreKültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 206 personel alımı yapacağını bildirmişti. Rekor sayıda başvuru yapılmış olan ilan için beklenen duyuru yayımlandı. Gelmiş olan personel alımı duyurusuna göre başvuru sonuçları açıklanmıştır.

206 Personel Alımı Sonuçları Açıklanan Kontenjanlar:

Bakanlık 137 kişilik kadro ile4/B Sözleşmeli Personel(6 Avukat, 4 Çocuk Gelişimcisi, 127 Koruma ve Güvenlik Görevlisi) alımı yapıyor.

69 personel alımı için4/B Sözleşmeli Personel (40 Arkeolog ve 29 Müze Araştırmacısı) alımı yapılacak.

Beklenen Sonuçlar Açıklandı!

Bakanlık 137 Mülakatsız Personel Alıyor!

137 Personel alımları herhangi bir Mülakat yapılmaksızn ASİL aday listesi ile belirtiliyor. Aynı zamanda kadro sayısının 3 katı kadar aday ise Yedek Aday olarak sınıflandırılmıştır.

Balanlık bu yönde yaptığı açıklama:

Başvuruları 11/04/2022-25/04/2022 tarihleri arasında alınan 4/B Sözleşmeli Personel(6 Avukat, 4 Çocuk Gelişimcisi, 127 Koruma ve Güvenlik Görevlisi) alımı kapsamında başvuran adaylar, il tercihlerine ve puan sıralamasına göre,sonuçlarınaKariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresi üzerinden ulaşabileceklerdir.

Asil adaylara ilişkin yapılacak işlemler hakkında daha sonra duyuru yapılacaktır.

İlgilere duyurulur.

69 Personel Alımı İçin Sınava Katılmaya Hak Kazanan Adaylar Belli Oldu!

11 - 25 Nisan 2022 tarihleri arasında alınan başvurular için sonuçlar az önce duyurulmuştur. Bu yönde sonuçlara göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar açıklanmıştır.

Bakanlıktan gelen duyuru ise;

Başvuruları 11/04/2022-25/04/2022 tarihleri arasında alınan 4/B Sözleşmeli Personel (40 Arkeolog ve 29 Müze Araştırmacısı) alımı kapsamında başvuran adaylar, il tercihlerine ve puan sıralamasına göre,sonuçlarınaKariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresi üzerinden ulaşabileceklerdir.

Kariyer Kapısında kendi durumunu“Değerleme aşamasına katılmaya hak kazandınız.”olarak gören adaylar Sözlü Sınava katılmaya hak kazanmıştır.

Adaylar, sonuçlara Bakanlık internet sitesinde ilan tarihinden itibaren beş gün içinde, gerekçeleriyle birlikteKültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Yüzüncü Yıl-Çankaya/ANKARAadresine yazılı olarak itiraz edebileceklerdir.

İtiraz sürecinin sonucunda, Sözlü Sınava katılmaya hak kazanan adaylar için Sözlü Sınav yeri ve tarihi daha sonra duyurulacaktır.

İlgililere duyurulur.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI