Konya Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetede 14 Haziran 2022 tarihli yayımladığı duyurulara göre Konya Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 15 kişilik boş kadro ile personel alımı ilanı yayımladı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceğil ilan için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecek. Peki mezuniyete göre kontenjan dağılımı nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

Mezuniyete Göre Personel Alımı Kadroları Nelerdir?

Lise Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 6 Destek Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 4 Büro Personeli, 

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 1 Büro Personeli, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Üniversite Personel Alımı başvurusu içni genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak. 

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite özel olarak 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans mezunu için P3 puan türünden enn az 50 puan almış olmak ve Herhangi bir sosyal güvelik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şatları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite Personel alımı başvuruları başladı. Resmi Gazetede yayımlanması ile birlikte adaylar en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Konya Teknik Üniversitesi resmi internet sayfası www.ktun.edu.tr 'den temin edilecek başvuru formu ve istenilen diğer belgeleri, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim