Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre Üniversite bünyesinde bulunan eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre Kamu personeli seçme sınavına Ön lisans seviyesinde katılmış ve KPSSP93 puan türünden puana sahip olan 2 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli sağlık teknikeri alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi alımları için ilanda şartlar açıklandı. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12. maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından Ön lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden puan sahibi olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şattları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını www.ksu.edu.tr web adresinde bulunan İş Talep Formunun tam eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ilanın gazete yayınlandığı günü izleyen 15 gün içinde Avşar Yerleşkesinde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim