Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımladı. KSÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı ilana göre farklı kadrolarda olmak üzere sözleşmeli personel alacak. Üniversite personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS Puan türüne göre 4/B sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 20 Hemşire, 1 Büro personeli, 1 Engelli Büro Personeli ( EKPSSP1 ), 25 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 5 Hemşire, 32 Sağlık Teknikeri, 1 Tekniker, 9 Büro Personeli, 10 Güvenlik Görevlisi, 6 Hasta ve Bakım Personeli, 1 Şoför, 4 Destek Personeli, 

Lisans Mezunu: 30 Hemşire, 4 Biyolog, 1 Mühendis, 5 Büro Personeli, 1 Perfüzyonist, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Genel olarak adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. madddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır. 

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Üniversite adaylardan özel olarak KPSS, eğitim gibi şartlar aradı. Bunun dışında adayların herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Nöbet Usülü çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmamak gereklidir.

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim şartı ve Mesleğe Göre Şartlar:

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

KSÜ bünyesine personel alımları herhangi, bir Mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. KPSS Puan sırası ele alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuru süreci ilanın Resmi Gazetede yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece şahsen yapılacaktır.

Başvuru Adresi: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

Başvuru Tarihleri: 7 - 21 Haziran 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim