Resmi Gazetede 26 Mayıs 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 13 sözleşmeli perosnel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar en az lise, ön lisans ve lisans mezunları içerisinden sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşacağız.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Kadroları:

Lise Mezunu: 3 Koruma ve Güvenlij Görevlisi, 5 Destek personeli, 

Ön Lisans Mezunu: 3 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Hemşire

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak" şartları aranacak.

Özel olarak ise, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 65 puan almış olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Ayrıca alanına göre;

Üniversite Hastanesi Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

KSBÜ hastanesi personel alımları başladı. Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde tamamlamaları gereklidir. Başvurular sadece Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Kütahya /Merkez adrresine gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 26 Mayıs - 9 Haziran 2022

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim