Konya Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlananan 10 Nisan 2023 tarihli ilana göre Konya Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 62 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında gerçekleştirilecek. Ayrıca herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Konya Teknik Üniversitesi 62 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak;

Lise Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Şoför, 17 Destek Personeli, 1 Büro Personeli, 6 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 9 Büro Personeli, 11 Tekniker, 

Lisans mezunu: 1 Diyetisyen, 2 Büro Personeli, 1 Mimar, 3 Mühendis, 1 Çözümleyici, 3 Programcı, alımı yapacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Ne Olacak?

Adayladan 2022 yılı KPSS Puan şartı aranacak. Buna göre Lise için P94, Öm Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Mülakat Yapılmayacak!

Söz konusu sözleşmeli personel alımları KPSS Puanı ile yapılacak olup adayların KPSS Puanı ele alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılmakta olup herhangi bir Mülakat Yapılmayacaktır.

Mesleğe Göre Özel Nitelikler Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu sözleşmeli personel alımı başvurusu ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Söz konusu ilan 15 gün geçerli sayılmakta olup adaylar başvurularını sadece şahsen yapacak.

Başvuru Tarihleri:

Başvuru Adresi: Konya Teknik Üniversitesi resmi internet sayfası www.ktun.edu.tr 'den temin edilecek başvuru formu ve istenilen diğer belgeleri hazırlayarak, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ