Kocaeli üniversitesi personel alımı yapacak .Az Önce Resmi gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kocaeli üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek amacı ile yayımladığı personel alımı ilanına göre 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Sözlşemeli 4/B personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilan için adaylardan KPSS Şartı aranacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Kocaeli üniversitesi bünyesine Sağlık Teknikeri Alımı ve Destek Personeli alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda,

  • Ön Lisans mezunu 15 Sağlık Teknikeri,
  • Lise Mezunu 5 Destek Personel,

alımı gerçekleştiecektir.

Başvuru İçin Aranacak Şartlar nedir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şaetlar aranacaktır.

  • KPSS Şartı olarak, 2022 yılında yapılan KPSS'de Lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 50 puan almış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emeli aylığı almıyor olmak,
  • şartları aranacaktır. Ayırıca adayların yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İilgili ilan Resmi gazetede yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Başvuurlar sadece 15 gün sürecektir.

Bu kapsamda 7 Haziran 2023 tarihi ile başlamış olan süreç en geç 21 Haziran 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr internet adresinden gerçekleştirilmesi gereklidir.

İLANIN TAM METNİ