Kırklareli Üniversitesi personel alımı yapacakk. 10 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kırklareli Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindekş şartlar aranacak. Ayrıca mezuniyete göre kontenjan dağılımı ve başvuru şartları haberin devamında.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

1Lise Mezunu: 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek), 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın), 15 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 5 Büro Personeli, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek)

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversitenin personel alımına genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabikecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgdi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak" gibi şartlar aranacaktır.

KPSS En Az 60 Puan Şartı var!

Üniversite personel alımı için adaylardan 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60, 65 veya 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Mezuniyete Göre Öze Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı başvurusu ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda başvurular sadece şahsen yapılacak. Buna göre;

Başvuru Tarihleri : 10/04/2023-24/04/2023 (Mesai sonu)

Başvuru Adresi : Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası D-E Blok Kat:3 Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ

İLANIN TAM METNİ