Kırklareli Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 8 Kasım 2023 tarihi ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Kırklareli Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4 / B sözleşmeli ve Mülakatsız personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 5 Destek Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 1 Büro Personeli, 

Olmak üzere toplamda 12 Sözlemeli personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise 2022 yılında yapılan KPSS'dem Lise için P94, Ön Lisans için P93 be Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Öte yandan Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacaktır. Ayrıca aşağıdaki tabloda belirtilen şartların sağlanıyor olması gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvurusu ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda başvuru için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 08.11.2023-22.11.2023

Başvuru Adresi: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası D-E Blok Kat:3 Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ

İLANIN TAM METNİ