Kayseri Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 15 Aralık 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Kayseri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı 5 meslekte Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre alımlar 60 KPSS Puanı ile yapılacak. Kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan diğer nitelikler nelerdir?

Kayseri Üniversitesi Personel Alımı Kontenjanları Nelerdir?

Üniversiteye 7 kişilik boş kadro ile,

  • 1 Büro Personeli,
  • 1 Teknisyen,
  • 3 Destek Personeli ( Temizlik Hizmetleri ),
  • 1 Kasap,
  • 1 Bulaşıkçı,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartları Nelerdir?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylardan özel olarak ise, 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için KPSSP94 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. Ayrıca alım yapılacak mesleğe göre yaş ve eğitim niteliklerinin sağlanıyor olması gereklidir.

Üniversite Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman?

İlgili ilan Resmi Gazetede yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 29 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacak. Başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim