Kayseri Üniversitesi personel alımı yapacak. Resmi Gazetede 17 kasım 2022 tarihi ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Kayseri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre Sözleşmeli olarak 31 personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar en az lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak olup kontenjan dağılımı ve başvuru şartları haberimizde.

Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • 20 Büro Personeli,
  • 1 Teknisyen,
  • 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 4 Temizlik Personeli,
  • 1 Bulaşıkçı,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite personel alımı için adaylarda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu görevinden çıkartılmamış olmak, Nöbet usulü çalışmasına herhangi bir engeli olmamak, 

Koruma ve Güvenlik görevlisi alımı için, 5188 sayılı ÖGG şartlarını sağlıyor olmak, 170 cm boyundan kısa boylu olmamak, 

İlgili kadrolar için Lie, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde KPSSden en az 50 puan almış olmak gibi şartlar aranacak. Ayrıca özel olarak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kayseri Üniversitesi  personel alımı için adaylar başvurularına 17 kasım 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yani 1 Aralık 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim