Karabük Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 23 Mart 2023 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre Karabük Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzer farklı alanlarda sözlşemeli personel alımı gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam sağlanacaktır.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 4 Teknisyen, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 18 Destek Personeli, 1 Şoför, 

Ön Lisans Mezunu: 4 Tekniker, 3 Teknisyen, 1 Destek Personeli, 7 Büro Personel

Lisans Mezunu: 1 Psikolog, 1 Avukat, 2 Mühendis, 3 Büro Personeli, 11 Büro Personel

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adaylardan başvuru için genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS Şartı ne Olacak?

Üniversite Sözleşmeli Personel alımında 2022 yılında yapılan KPSS'den. Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Mesleğe Göre Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yaılacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvuruları için süreç başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece şahsen yapılacak.

Başvuru Başlangıç : 23.03.2023 (Mesai Başlangıcı)

Başvuru Bitiş : 06.04.2023 (Mesai Bitimi)

Başvuru Adresi : Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı, Demir Çelik Kampüsü, Kılavuzlar Mahallesi 413. Sokak No: 7 Merkez Karabük.

İLANIN TAM METNİ