Uşak Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 7 kişilik kadro ile Sözleşmeli Personel alımı ilanı yayımlandı. En az lise mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanan ilan ile yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sadece KPSS Puan sırasına göre personel alınacak. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek?

Kamu Üniversitesi Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Uşak Üniversitesi personel alımı en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu yönde alımlar, 3 Temizlik Personeli, 1 Teknisyen, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Büro personeli olmak üzere toplamda 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Temizlik Personeli Şartları:

Destek personeli kapsamında yapılacak alım için KPSSP94p uan türünden en az 60 puan almış olmak ve en az lise mezunu olmak gereklidir. Öte yandan Görevini yapmasına engel sorunu olmamak şarttır.

Teknisyen Şartları:

EN az iki yıl deneyimli ve Bilişim Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar, Veri Tabanı Programcılığı veya Elektronik bölümü mezunu olmak. KPSS P94 puan türünden en az

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

Adayların üniversite iç ve dış mekanda çalışmayı kabul etmiş olmaları gereklidir. Ön Lisans seviyesinde personel alımı için 30 yaşını tamamlamamış olmaki 170 cm boyundan kısa boylu olmamak 60 KPSS Puan şartını sağlıyor olmak ve ÖGG sahibi olmak şartı aranacak.

Büro Personeli Alımı Şartı:

Lisans programından mezun olmuş olmak, 60 KPSS puan şartını sağlıyor olmak ve İlan tarihi itibariyle İşaret dili, Beden dili ve etkili İletişim sanatı sertifikasına sahip olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Uşak Üniversitesi personel alımı başvurusu 8 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gereklidir. Başvurular sadece Kariyer Adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Başvuru Adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Başvuru Tarihleri: 9 - 22 Haziran 2022

İLANIN TAM METNİ