İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı yapacak. Az Önce 3 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere en az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak. Buna göre alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 18 kişilik kadro ile " 8 Büro Personelli, 4 Tekniker, 2 Teknisyen, 4 Proje Destek Uzmanı "  kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Ayrıca KPSS, Eğitim nitelikleri aranacak.

Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak ve Bu yönde 2022 yılında yapılan KPSS'den P94, P93 ve P3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Mesleğe Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylar başvurularına 3 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 17 Nisan 2023 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Başvurular sadece İzmir Katip Çelebi Üniversitesi resmi internet sayfası www.ikcu.edu.tr'den temin edilecek başvuru formu ve istenilen diğer belgelerle birlikte Üniversitemiz Rektörlük evrak kayıt birimine şahsen yapmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ