İstanbul Teknik Üniversitesi Resmi Gazetede personel alımı ilanı yayımlandı. Gelmiş olan ilana göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ilan yayımlandı. 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B fıkrasına göre sözleşmeli 5 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesine 5 kişilik kadro ile " 1 Büro personeli, 2 Destek Personeli ( Bahçıvan ), 2 Destek Personeli ( Şoför ) " alımı gerçekleştirilecek. Alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İTÜ bünyesine personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları arayacak. Özel olarak ise, KPSS ve Eğitim şartları aranacak. 

KPSS şartı olarak  2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P3 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak. Büro personeli almı için 60 ve Destek personeli alımı için 50 puan şartı aranacaktır.

Eğitim Şartı ve Meslek Şartları Nedir?

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 12 Ekim 2022 tarihi ile başlamıştır. Başvurular en geç 15 gün içerisinde yani 26 Ekim 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Üniversiteye şahsen yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim