İŞKUR Personel Alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz gün yayımlanan personel alım ilanına göre Türkiye İş Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 12 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacağını bildirmişti. Söz konusu yayımlanan ilana göre İŞKUR bünyesindeki eksikliği gidermek üzere sözleşmeli Bilişim Personeli alımı gerçekleştirecek. Kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan başvuru şartları haberimizde.

İŞKUR Personel Alımı Başvurusu Başladı!

Yayımlanan İŞKUR ilanı ile Türkiye İş Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 12 kişilik kadro ile personel alımı başvurusu başladı. Adaylar başvurularına 26 Eylül 2022 tarihi ile başlayabilecek. En geç 10 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli olacak. Bu kapsamda başvurular Elektronik ortamda doldurulacak başvuru formu ile ve istenen belgelerle birlikte şahsen başvuru yapacaklardır.

Hangi Kontenjanlarda Personel Alımı Yapılacak?

İŞKUR ile yayımlanan ilana göre sözleşmeli personel alımları Bilişim alanında yapılacak. Bu kapsamda İŞKUR  " 1 Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 Ağ ve Güvenlik Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı, 1 Veri Tabanı Uzmanı, 3 Kıdemli Yazılım Uzmanı, 5 Yazılım Geliştirme Uzmanı " kadrolarında personel alımı gerçekleştirecek.

KPSS Şartı Var mı?

İŞKUR sözleşmeli bilişim personeli alımında adaylardan KPSS şartı ve YDS şartı aranacak. Ancak KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuruda bulunabilecek. Bu kapsamda,

KPSS Puanı ile yapılacak başvurularda adyaların 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. KPSS ile yapılan başvurularda %70 KPSS ve %30 YDS puanı ele alınarak başvuru değerlendirilecektir.

KPSS siz Personel alımlarıda ise adayların KPSS puanı 70 olarak ele alınacak ancak değerlendirme de YDS puanı 0 olarak ele alıncak.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim