Resmi gazete persomnel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 6 Aralık 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre İskenderun Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS Puan sırasına göre herhangi bir Mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Kadın Erkek adaylardan yapılacak olup Kontenjan bilgisi haberde.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Kontenjan Dağılımı:

İskenderun Teknik Üniversitesi 18 kişilik Koruma ve Güenlik Görevlisi kadrosu ile,

  • Lise mezunu 4,
  • Ön Lisans mezunu 12,
  • Lisans mezunu 2,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversiteye personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında gerçekleştirilecektir. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak" gibi genel şartlar aranacak.

Ayrıca 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak vu yukarıda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İskenderun Teknik Üniversitesi perosnel alımı başvuruları 6 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli olacaktır. Bu kapsamda Başvurular sadece Üniversitenin resmi İnternet sayfası üzerinden yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim