İnönü Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 26 Mayıs 2023 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre İnönü Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre 29 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Peki adaylardan aranan şartlar nedir? Nasıl Başvuru Yapılacak? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için yayımladığı ilana göre Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik alanında Ön Lisans seviyesinde Sağlık Teknikeri alımı yapılacak. Tıbbi Sekreter Alımı için adayların KPSS den puan almış olmaları gereklidir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

İnönü Üniversitesi personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar olmak üzere " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir Suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

Adaylardan özel olarak KPSS, Eğitim ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacaktır.

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı:

Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayacak. Buna göre Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 26 Mayıs - 9 Haziran 2023

Başvuru Adresi: Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim