İnönü Üniversitesi personel alımı başvuruları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İnönü Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sağlık personeli alımı gerçekleştirecek. Bu doğrultuda başvuruların sona ermesi beklenirken gelen yeni bir duyuru ile başvuru sürecinin uzatıldığı öğrenildi.

165 Personel Alımı Başvurusu Uzatıldı!

İnönü Üniversitesi personel alımı başvuruları için süreç uzatıldı. Bu kapsamda 20 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek olan başvurular uzatılarak son başvuru tarihi 27 Temmuz 2022 olarak güncellenmiştir. Henüz başvuru yapmamış ve Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular sadece son başvuru tarihine kadar şahsen Üniversiteye gerçekleştirilecektir.

Başvuru Alınacak Kadrolar Nelerdir?

İnönü Üniversitesinin 165 kişilik personel alımı ilanına başvurular Hemşire, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli ve Destek Personeli kadrolarına gerçekleştirilecek. Buna göre,

  • 85 Hemşire,
  • 71 Sağlık Teknikeri,
  • 3 Büro Personeli,
  • 6 Temizlik Personeli,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel olarak ise 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir.

Başvuru Kontenjan Şartları:

İLANIN TAM METNİ