İletişim Başkanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İletişim Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Lise ve Ön lisans seviyesinde olmak üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Buna göre KPSS puanı ile yapılan başvurularda sonuçlar ne zaman açıklanacak? Başvuru değerlendirmesi nasıl yapılacak? İstenen belgeler nelerdir? gibi bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Başkanlık 155 Kamu Personeli Alımı Yapılıyor!

İletişim Başkanlığı yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 155 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımlar Lise ve Ön Lisans mezunu adaylardan gerçekleştirilecek olup kontenjan dağılımı:

  • 15 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 7 adet Destek Personeli, 
  • 54 adet Büro Personeli,
  • 54 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 25 adet Destek Personeli,

Başvurular Sona Eriyor!

İletişim Başkanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları 2 Ocak 2023 tarihi ile başlamıştı ve en geç 15 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece İletişim Başkanlığı kariyer adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

İLGLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/iletisim-baskanligi-155-kamu-personeli-alimi-2023-en-az-lise-h43471.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular bildiğiniz gibi KPSS Puanı ile gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Başvuru değerlendirmesinde KPSS Puanı kullanılacak olup en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir.

Mülakat Yapılmayacak!

İletişim Başkanlığı sözleemeli personel alımı için KPSS puanı ile yapılacak değerlendirmede 155 kişi seçilecektir. Ayrıca 620 adayda yedek olarak seçilecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İletişim Başkanlığı başvuruları 15 Ocak 2023 tarihi ile sonlanacak olup başvuru sonuçlarının en geç 30 Ocak 2023 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. 

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA