Resmi Gazete ilanları yayımlandı. Az Önce gelmiş olan sözleşmeli personel alımı ilanlarına göre İki Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Farklı kadrolarda olmak üzere Lise mezunu ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecektir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak İki Üniversite Hangisidir?

11 Kasım 2022 tarihi ile yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel alımı ilanlarına göre İki Üniversite bünuyesine Bilişim Personeli, Diyetisyen, Hemşire ve Şoför alacak. Buna göre kontenjan dağılımı;

  • Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
  • Kocaeli Üniversitesi

personel alacak. İlan bilgileri ise,

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Personel Alımı İlanı:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine 3 kişilik kadro ile 3 farklı alanda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. KPSS puanı sırasına göre herhangi bir Mülakat yapılmaksızın Lise Mezunu 1 Destek Personeli (Şoför Hizmetleri) alanında ve Lsans mezunu 1 Dİyetisyen ve 1 Hemşire alımı yapılacak. Başvuru için adayların P94 ve P3 puam türlerinden puan alınmış olması gerekmektedir.

Kocaeli Üniversitesi Personel Alımı İlanı:

Üniversiteye Bilgisayar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevlendirmek üzere giderleri Özel bütçeden karşılanmak üzere 3 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak. Alımlar 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı kadrolarında yapılacaktır.

Üniversite Başvuruları ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu yayımlanan Üniversiteler için personel alımları için süreç 11 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 24 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. İlanların detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlanın Tam Metni

Kocaeli Üniversitesi İlanın Tam Metni