Üniversiteler personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. 26 Ağustos 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre İki Üniversite 29 Sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Söz konusu Üniversiteler teknik sınıfta ve sağlık alanında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Üniversitelere en az lise, ön lisans ve lisans mezunu KPSS puan sırası ile sözleşmeli personel alımı yapılacak.

İlgili Üniversiteler rektörlük ve Hastanelerindeki eksikliği karşılamak için 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B fırkasına göre alım yapacak.

29 Personel Alımı Yapacak Üniversiteler:

Yızgat Bozok Üniversitesi 4 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

  • 4 Destek Personeli ( Temizlik ),

Selçuk Üniversitesi 25 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

  • 15 Hemşire,
  • 2 Ebe,
  • 4 Diğer Sağlık Personeli ( Anestezi ),
  • 1 Eczacı,
  • 1 Biolog,
  • 1 Diyetisyen,
  • 1 Sağlık Teknikeri (Radyoterapi),

Üniversite Personel Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Söz konusu personel alımı yapacak İki Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Ayrıca,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Nöbet Usulü Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak, Alım yapılacak alanda en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak gereklidir.

2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak gereklidir. Herhangi bir Taban KPSS puanı şartı yoktur.

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversitelere personel alımları KPSS puan sırasına göre gerçekleştirilecektir. Buna göre pozisyon ve mezuniyete göre en yüksek KPSS puanından başlamak üzere kadro sayısı kadar atama yapılacak. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi 29 sözleşmeli personel alımı başvuruları başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirecekler. Buna başvurular sadece Üniversitelere şahsen yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 26/08/2022-09/09/2022 Cuma günü saat 17.00’a kadar.

Yozgat Bozok Üniversitesi 4 Personel Alımı İlanın Tam Metni

Selçuk Üniversitesi 25 Personel Alımı İlanın Tam Metni