Hitit Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Hitit Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere farklı alanlarda Destek personeli ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı ilanı yayımlandı. İlgili ilana göre Hitit Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli olarak Mülakatsız personel alımı gerçekleştirilecek.

Hangi Kontenjanlarda Personel Alımı Yapılacak?

Lise mezunu ve Ön Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda yayımlanan ilana göre, 

  • 11 Temizlik Görevlisi,
  • 2 Basit Bakım ve Temizlik,
  • 2 Isıtma-Soğutma,
  • 1 Elektrik Personeli,
  • 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Özel olarak öncelikle aşağıda belirtilent tablodaki niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

Genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise seviyesinde P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları 1 Ağustos 2022 ile 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri sağlıyor olması gereklidir. Sonrasnda ise başvurular “Hitit Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden elektronik olarak yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim