Harran Üniversitesi geçtiğimiz günlerde personel alımıiçin ilan yayımlamıştı. Farklı alanlarda olmak üzere 107 sözleşmelş personel alımı yapacağını bildiren Üniversiteden sonuçlar bekleniyor. Başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar sonuçları beklemeye başladı. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşin Olsa ekibi olarak sizlere detaylı bilgisi paylaşacağız.

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Harran Üniversitesi 107 kişilik kadro ile, Hemşire, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Sağlık Personeli, Büro Personeli, Mühendis, Röntgen Teknisyeni kadrolarında alım yapılacak.

Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup 4/B perosnel alımı için herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın Mülakatsız Personel alımı yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvurusu 20 Şubat 2023 tarihi ile başlamıştı ve artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını sadece Şahsen yapacak olup en geç 6 Mart 2023 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı sayesinde gerçekleştirebilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/harran-universitesi-107-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-lisans-h43923.html

Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak?

Başvurular 2022 yılı KPSS'den Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartı ile yapıldı. Değerlendirmelerde bu yönde KPSS puanına göre gerçekleştirilecek olup en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıkanacak?

Üniversitenin personel alımı başvuruları 6 Mart 2023 tarihi ile sona ermiş olup sonuçlar en geç 15 iş günü içerisinde açıklanacak. Buna göre başvuru sonuçlar Harran üniversitesi resmi İnternet adresi üzerinde wn geç 27 Mart 2023 tarihine kadar açıklanacak.

Editör: TE Bilisim