Hacettepe Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gaqzetede 30 Mayıs 2023 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki eksikliiği karşılamak üzere Yazılı ve sözlü sınav ile değerlendirmek üzere 5 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki başvuru alınacak kontenjanlar hangileridir?

Başvuru Alınacak Kontenjanlar Hangileridir?

Hacettepe Üniversitesi toplamda 5 kişilik kadro ile,

  • 1 Kıdemli Sistem Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Frotend Yazılım Geliştirme Uzmanu,
  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanu,
  • 1 İş Analitsti,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli bilişim persponeli alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

KPSS Detayı Nedir?

Uygulamalı ve sözlü sınava katılacak adayların seçiminde; 2021 veya 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puanı ve İngilizce dilinde geçerli bir Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/e-YDS) veya bu dilde yapılan eş değerliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen diğer yabancı dil sınavlarından alınan yabancı dil puanı esas alınacaktır. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Hacettepe Üniversitesi personel alımı için başvurular ilanınn yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 13 Haziran 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ