Hacettepe Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 5 Nisan 2023 tarihi ile gelen ilana göreHacettepe Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere 621 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Bu kapsamda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar için fakrlı kontenjanlara yer verilmekte olup ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Hacettepe Üniversitesi bünyesine farklı alanlarda personel alacak. İşte mezuniyete göre nitelikler;

Lise Mezunu: 28 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Şoför, 29 Destek Personeli, 210 Temizlik Görevlisi,

Ön Lisans Mezunu: 25 Büro Personeli, 16 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 7 Destek Personeli, 40 Sağlık Teknikeri,

Lisans Mezunu:25 Büro Personeli, 1 Sistem Programcısı Çözümleyici, 220 Hemşire, 5 Eczacı, 2 Diyetisyen, 2 Biyolog, 3 Fizyoterapist, 2 Perfüzyonist, 2 Çocuk Gelişimcisi,

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Üniversite personel alımı başvuruları sadece KPSS Puanı ile yapılacak. Alımlar 4/B kapsamında yapıldığından KPSS Puan sırası ile en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralama ile erleştirme işlemleri yapılacak. Buna göre herhangi bir Yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

Adaylardan KPSS, Eğitim, Yaş şartları aranacak. Ayrıca adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

KPSS Şartı Ne Olacak?

Söz konusu yayımlanan ilan için adyaların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50, 55, 60 veya 65 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Yaş şartı Nedir?

18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak gereklidir

Mesleğe Göre Özel Şartlar:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Buna göre başvurular sadece elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 5 - 19 Nisan 2023

Başvuru Adresi:https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

İLANIN TAM METNİ