Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz gün gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu tarafından verilen müjde ile 924 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Beklenen ilan için detayaları belli oldu. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Geneli farklı şehirlerde olmak üzere toplamda 924 Sözleşmeli Antrenör Alımı yapacak. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Kontenjan Dağılımı Nedir?

924 Personel Alımı Açıklaması:

GSB ailemizi büyütmeye devam ediyoruz!

685'i KPSS ve uygulamalı sınavla, 239'u millilik kapsamında olmak üzere toplamda 924 sözleşmeli antrenör alımı yapacağız. 

Başvurularımız 26 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Hayırlı, uğurlu olsun.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımında genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi genel nitelikler aranacak.

685 Sözleşmeli Antrenör Alımı Detayları:

Söz konusu alım Bakanlığın Taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 50 Puan almış olmak şartı ile gerçekleştirilecektir. Alımlar aşağıdaki branşlarda yapılacak

"Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton Basketbol, Bisiklet, Bocce,Boks, Bowling, Cimnastik, Curling, Eskrim, Futbol, Güreş , Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Kano (Durgunsu), Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Rafting, Ragb, Rekreatif Spor Antrenörü, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Voleybol,Yüzme, Kano (Akarsu),"

Millilik Kapsamında 239 Antrenör Alımı Detayları:

Söz konusu alımlarda herhangi bir KPSS şartı aranmayacatır. Buna göre alımlar aşağıdaki branş dağılımında gerçekleştirilecektir.

"Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik (Artistik) ,Cimnastik (Ritmik), Dağcılık (Spor Tırmanış), Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Kano (Durgunsu), Kayak (Alp Disiplini), Kayak (Kuzey Disiplini), Kayak (Snowboard),  Masa Tenisi, Modern Pentatlon,  Ragbi,  Su Topu, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Voleybol, Yelken " 

gibi alanlarda sözleşmeli alım yapılacak.

Başvurular Ne Zaman Alınacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları önümüzdeki hafta başlıyor. Ancak son başvuru tarihleri farklıdır. Başvuruşlar sadece Elektronik ortamda yapılacak.

685 Sözleşmeli Perosnel Alımı Başvuru Tarihler: 26 - 30 Aralık 2022

239 Mililik Kapsamında Başvuru tarihleri: 26 Aralık 2022 - 06 Ocak 2023

Başvuru Ekranı: https://www.turkiye.gov.tr/genclik-ve-spor-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

685 Antrenör Alımı İlanın Detayları Burada

239 Millilik Kapsamında Antrenör Alımı İlanın Detayları Burada

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ. AYRICA BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İNSTAGRAMA KATILDILAR BİLE!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim