Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre GİB 2023 yılı için 71 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir. 

Başvuru şartlarını sağlayan adayların başvurusu geçerli olacak. İlgili ilana göre alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacak.

71 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirilecek!

Gelir İdaresi Başkanlığı 71 kişilik kadro ile Başkanlığın Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere sözleşmeli olarak,

- 6 Avukat,

- 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

- 26 Destek Personeli ( Hizmetli ),

- 8 Destek Personeli ( Şoför ),

- 14 Sözleşmeli Tekniker ( 3 Elektrik, 4 İnşaat, 1 İklimlendirme,4 Tesisat, 2 Bilgisayar ),

alımı gerçekleştirilcektir.

Hangi Şehirlerde Kamu Personeli Alımı Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı " Bursa, Erzurum, İstanbul, Ankara, Antalya, Bolu, Düzce, Kayseri, Mersin, Siirt, Adana, Ağrı, Artvin, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kırıkkale, Malatya, Manisa, Mardin, Muş, Niğde, Sinop, Trabzon, Tunceli, Yalova, Afyonkarahisar, Bayburt, Rize, Muğla, Van, Zonguldak, Ankara " illerinde kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Gelir İdaresi Başkanlığı Kamu personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca,

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

Alım yapılaca meslek Grubuna göre eğitimini ilgili seviyede tamamlamış olmak,

35 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Başvuru Süreci Başladı!

Gelir İdaresi Başkanlığı Sözleşmeli personel alımı için başvuruları başladı. Adaylar başvurularını 6 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda, başvurular sadece e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 13 - 19 Aralık 2022

Başvuru Adresi: https://www.turkiye.gov.tr/gelir-idaresi-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığının personel alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıdaki bağlantıya tıklamaları gereklidir. Sisteme e-Devlet şifresi ile girdikten sonra " Yeni Başvuru " seçeneğine tıklayarak Başvuru yapılabilecek pozisyon ekranına ulaşacaksınız. Buradan da ilgili başvuru yapmak istediğiniz mesleğin ilanına ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İNSTAGRAMDA BULUŞTU! GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN İŞİN OLSAYI TAKİP EDİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA