Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı ilanı için süreç sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 70 Sözleşmeli Bilişim personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu olan ilan için başvurularda son güne geldik. Başvuru yapmak isteyen adaylar için detayları bir kez daha sizlerle paylaşacağız.

70 Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 70 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu ilan için başvurular 13 Haziran 2022 tarihinde başlamıştı ve en geç 24 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli başvurularını KPSS ve YDS Puanı ile alıyor. Bu kapsamda değerlendirmelerde KPSS ve YDS puanına göre gerçekleştirilecek. Bu kapsamda KPSS puanının %70 i ve YDS Puanın %30 u esas alınarak yapılacak değerlendirme ile adaylar belirlenecektir.

Hangi Kadrolarda Atama Yapılacak?

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Gelir İdaresi Başkanlığına sözlşemeli personel alımı için başvurular 24 Haziran 2022 tarihinde sona erecek olup sonuçların en geç 08 Temmuz 2022 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

Buna göre, sözlü sınav 18 - 29 Temmuz 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA