Gaziantep Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelen ilan ile Gaziantep Üniversitesi bünyesinde 15 kişilik kadro ile rektörlükte görevlendirmek üzere 15 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağı bildirildi. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Alınacak Kontejanlar hangileridir?

  • 2 Temizlik personeli,
  • 1 Büro Personeli,
  • 9 Diğer Sağlık Personeli,
  • 2 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Diyetisyen,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmak gereklidir. Özel olarak ise, Herhangib bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak, Böbet usulü çalışmasına herhangi bir engeli olmamak " şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Buna göre 29 Eyllü 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular 13 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak. Başvurular sadece Şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim