Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı ilanı yayımladı. Resmi gazetede 30 Kasım 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 2022 yılı KPSS puanı ile veya KPSS olmaksızın sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • Full-Stack Yazılım Geliştirici 1 Kişi,
  • Kıdemli Yazılım Geliştirici 1 Kişi,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Gazi Üniversitesi personel alımı için genel  olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise,

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve mesleki şartlar aranacak.

KPSS Detayı Nedir?

2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda alınan KPSSP3 puanının yüzde 70 (yetmiş)'i (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınır.) ile YDS veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen puanın yüzde 30 (otuz) unun toplamı esas alınarak (YDS veya dengi puanını ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak hesaplanacaktır) yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (On) katı aday belirlenecektir

Başvurular Ne Zaman ?

Gazi Üniversitesi personel alımı için adaylar başvurularını 30.11.2022 – 14.12.2022 tarihleri arasında yapacaklar. Başvurular sadece http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ