Gazi Üniversitesi resmi gazetede ilan yayımladı. 2022 yılı sözleşmeli personel alımı kapsamında yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanun kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B fıkrasına göre 2020 yılı KPSS Puanı ile personel alımı yapılacak. Adaylara herhang bir Mülakat yapılmayacak olup KPSS puan sıralaması ile seçme gerçekleştirilecek.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 9 Temizlik Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 5 Sağlık Teknikeri, 4 Laborant, 2 Tekniker, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 20 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 22 Hemşire, 1 Mühendis,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Özel ve Genel Nitelikler Nelerdir?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmak gereklidir.

Özel olarak ise, Alım yapılacak meslekteki görevine ilişkin eğitimini tamamlamış olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Öte yandan Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 24 Saatlik vardiya sistemi ile çalışabilecek olmak gereklidir.

Kadrosuna Göre Eğitim Nitelikleri Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Gazi Üniversitesi personel alımı başvuru süreci başladı. Az Önce yayımlanmış olan Üniversite perosnel alımı başvuruları başlamış olup adaylara 15 günlük süre verilecektir.

Başvuru Tarihleri: Başvuru işlemleri 04.08.2022 – 18.08.2022 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Başvuru Şekli: http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir

İLANIN TAM METNİ