Dışişleri Bakanlığından gelmiş olan memur personel alımı ilanına göre Strazburg Başkonsolosluğu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 41 yaşından küçük perosnel alımı yapacak. Alımlar Türk Uyruklu adaylar içerinden gerçekleştirilecektir. Fransa Personel alımı kapsamında yayınmış olan ilana kimler başvuru yapabilecek? Nasıl ve ne zaman başvuru yapılacak?

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Dışişleri Bakanlığına bağlı olan Strazburg Başkonsolosluğu bünyesine Türk Uyruklu adaylar içerisinden 1 Sözleşmeli Sekreter alımı yapacak. Başvuru için adaylardan;

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Her türlü iklim şartlarında çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Bilgisayar Kullanabilmek, Çok İyi derecede Türkçe ve Fransızca biliyor olmak, En az lise mezunu olmak ve 41 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Strazburg Başkonsolosluğu personel alımı başvuruları için süreç ilanın yayım tarihi ile başladı. En geç Ocak ayına kadar başvuru alınacaktır. Başvurlar sadece İnternet üzerinden e-Devlet şifresi ile alınacak.

Başvuru Tarihleri: 13 Aralık 2022 - 03 Ocak 2023

Başvuru Adresi: Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim