Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 1 Eylül 2022 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesine farklı alanlarda destek personeli alımı yapılacağını bildirdi. Bu yönde KPSS Puanı geçerli olmak üzere P93 puan türü ele alınarak yapılacak değerlendirme ile herhangi bir sözlü veya yazılı sınav yapılmaksızın alım gerçekleştirilecek.

Başvuru Alınacak Kadrolar Nedir?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 3 sözleşmeli personel alımı yapacak. Yayımlanan ilan ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Destek Personeli Alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Bu kapsamda Ön Lisans mezunu personel alımı kapsamında,

1 Kişi Sahne Işık ve Ses Teknolojileri veya Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi alanında,

1 Kişi Bilgisayar Donanım alanında,

1 Kişi Çağrı Merkezi Hizmetleri alanında,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Üniversiteye personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bunun dışında 2020 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekşi aylığı almıyor olmak ve yukarıda tabloda belirtilen nitelikleri sağlıyor olmak şarttır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi başvuruları 1 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen veya posta yolu ile yapılacak. Buna göre başvuru süreci istenen belgelerle tamamlanacaktır.

İLANIN TAM METNİ