Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı için ilan yayımlandı. Bakanlığa bağlı olan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için Destek Personeli alımı yapacağını bildirdi. Az Önce 31 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesine 5 personel alımı yapacak.

Başvuru Kontenjan Dağılımı Nedir?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre Lise mezunu adaylar içerisinden 5 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Buna göre,

  • 1 Aşçı,
  • 4 Temizlik, Yemekhane Servis Elemanı,

alanlarında sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Bakanlık Maden ve Petrol İşleri Gebel Müdürlüğü personel alımı başvurusu için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca " Herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşunda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Görevini yapmasına herhangib bir engeli olmamak, Son başvuru tarihi ile 35 yaşından gün almamış olmak, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İhtiyaç halinde Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak ve lise mezunu olmak" gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecektir?

Enerji Bakanlığı personel alımı başvuruları 5 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 14 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim