Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli olarak atanmak üzere Bilişim Personeli alımı yapacak. Yüksek Maaş İmkanı ile personel alımı başvurularında sonra geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Bugün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 6 Güvenlik Uzmanı,
  • 3 Network Uzmanı,
  • 5 Sistem Uzmanı,
  • 1 Veri Tabanı Uzmanı,
  • 3 Yapay Zeka Uzmanı,
  • 12 Yazılım Uzmanı,

KPSS Puan Şartı Nedir?

Söz konusu 30 Sözleşmeli Personel alımı başvurusu için alımlar KPSS Puanı ile yapılacak. Ancak KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek.

KPSS li KPSS siz Başvuru Arasındaki Fark Nedir?

Adaylardan İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak. 

KPSS Puanı ile yapılacak başvurularda P3 puan türünden Taban 70 puan ile Yabancı dil sınavı ele alınarak %70 KPSS ve %30 YDS puanı hesaplanacak.

KPSS siz başvurularda ise KPSS Puanı 70 olarak alınarak değerlendirmelerde %70 KPSS ve %0 YDS puanı olarak hesaplanacak. 

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli bilişim personeli alımı için adayların öncelikle pozisyonunun gerektirdiği özel şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Ayrıca Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

Başvurular Sona Eriyor!

Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı başvuruları 19 Aralık 2023 tarihi ile başlamıştı. En geç 8 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacak. Adaylar başvurularını sadece elektronik ortamda yapacaklar.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim