Ege Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanan personel alımı ilanına göre Ege Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda bilişim personeli alımları Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilecektir. Peki başvurularda KPSS Detayı nedir? KPSS siz başvuru nasıl yapılır?

Alım Yapılacak Kontenjanlar Nelerdir?

  • 1 Siber Güvenlik Uzmanı,
  • 1 Ağ Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Veritabanı Uzmanı,
  • 5 Yazılım Geliştirme Uzmanı,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı içni genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca bunun dışında;

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elekt rik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi niteliklerde aranacak.

Adayların alım yapılacak kontenjana göre mezuniyetini tamamlamış ve bilgi sahibi olmak gerekmektedir.

KPSS'li KPSS siz Personel Alımı Detayları!

Üniversiteye personel alımı için adaylardan KPSS Şartı aranacak. Ancak KPSS siz Personel Alımı yapılacak. Her iki yolda da adaylardan Mutlaka Yabancı Dil sınavı şartı aranmaktadır. Bu kapsamda adayların YDS den İngilizce dilinden puan almış olmaları gereklidir.

KPSS ile Yapılacak başvurularda P3 puan türünden Taban 70 puan almış olmak gerekir. Değerlendirmelerde ise %70 KPSS ve %30 YDS puanı kullanılmaktadır.

KPSS siz yapılacak personel alımlarında ise %70 KPSS ve %0 YDS puanı esas alınacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Sözleşmeli Bilişim Personeli alımında başvurular 13 Mart 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Mart 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) platformu üzerinden yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ