Devlet Su İşleri personel alımı hakkında az önce duyuru geldi. DSİ bünyesindeki eksikliği gidermek için geçtiğimiz aylarda yayımladığı 196 Temizlik görevlisi alımı ilanı hakkında yeni duyuru yayımladı. DSİ Başvuru sonuçları sonrasında ataması yapılan adaylardan Yanlış belge sunan veya belge sunmayana dayları yerine yedek adaylar içerisinden atama yaptı. Atanan adayların istenen belgeleri ilgili tarihe kadar DSİ bünyesine ulaştırmaları gerekmektedir.

40 farklı Şehir İçin Alım Yapılıyor!

DSİ yayımladığı 196 personel alımı ilanı için 40 farklı şehirde personel alımı yapmaktaydı. Başvuru sonuçları 5 Ağustos 2022 tarihinde açıklanmıştı. Alımlar 40 farklı şehirde gerçekleştiriliyor.

91 Yedek Aday Ataması Yapıldı!

DSİ 196 Destek Personeli alımı için yayımlanmış olan duyuru ile 196 Personel alımı kapsamında 91 yedek aday ataması yapıldı. Bu yönde Belge teslimi yapmayan ve başvurusu geçersiz olan adayların yerine 91 aday atandı. 

YEDEK ADAY ATAMA LİSTESİ

Ekim'de 77 Aday Ataması Yapılmıştı!

DSİ Personel alımında ekim ayında da yedek aday ataması gerçekleştirilmişti. Söz konusu atamalara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/dsi-196-personel-alimi-hakkinda-duyuru-77-yedek-aday-atamasi-yapildi-h42878.html

Taban 79 Puan İle Yedek Aday Ataması Yapıldı!

DSİ personel alımında 77 aday atamasında taban 80 puan ile atama yapılmıştı. Söz konusu yeni olan 91 Aday atamasında ise Taban puan Tekirdağ'da 79,8329 puan ile gerçekleştirildi.

Yedek Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

  • Diploma (Aslı, Noter Tasdikli veya E-Devlet çıktısı da alınabilir)
  • Nüfus cüzdanı / kimlik kartı fotokopisi
  • İkametgâh belgesi(E-devletten çıktı alınabilir)
  • Adli sicil kaydı (E-devletten çıktı alınabilir)
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmadığına dair sağlık raporu (Aile hekiminden de alınabilir)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Askerlik durum belgesi (Aslı veya noter tasdikli sureti e-devletten çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekmektedir)
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

Belge Teslim Tarihi Nedir?

DSİ yedek listeden yerleşen adaylardan 23.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar yukarıdaki belgelerle birlikte bir dilekçe ekinde Genel Müdürlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığı’na veya kendilerine en yakın Bölge Müdürlüklerimize elden / posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. 

DSİ Yeni 1273 Personel Alımı Yapılacak!

Devlet Su İşleri sözleşmeli olarak 1273 personel alacak. Bakandan açıklama geldi. Söz konusu ilan için başvuru şartları ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/dsi-2023-yili-1273-sozlesmeli-personel-alimi-ilani-kontenjan-ve-sartlar-nedir-h43643.html