Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilana göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı 3 pozisyonda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Mesleklerde Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

Bursa Uludağ Üniversitesi 4 farklı alanda olmak üzere;

  • 1 Kıdemli Yazılımcı,
  • 1 Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı,
  • 3 Yazılım Geliştirme Uzmanı,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adaylardan özel olarak ise;

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak,

Yoğun iş ortamında, grup içinde çalışma ve paylaşım düşüncesini benimsemek,

Yenilikçi yaklaşımlara yönelebilmek ve öğrenmeye açık olmak,

Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak,

şartları aranacaktır.

KPSS Detay Nedir?

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımları için KPSS ve YDS şartı aranacak. Bu kapsamda başvurularda KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın gerçekleştirilecek. Ancak adayların mutlaka YDS den puan almış olmaları gereklidir.

KPSS ile yapılacak başvurularda Değerlendirmelerde %70 KPSS ve %30 YDS puanı esas alınacaktır. 

KPSS siz başvurularda ise puan P3 puan türünden 70 taban olarak ele alınarak %70 KPSS ve %0 YDS olarak değerlendirilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda, 19 Haziran 2023 tarihinde başlamış olan başvurular en geç 7 Temmuz 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ