Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede 27 Mart 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 190 Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru alınacak kontenjanlar ve ilan detayları haberde.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 190 kişilik boş kadro ile;

  • 140 Hemşire, 
  • 30 Hastabakıcı,
  • 5 Sağlık Teknikeri,
  • 2 Sağlık Teknisyeni,
  • 1 Tekniker,
  • 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

olmak üzere toplamda 190 Sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan özel olarak KPSS, Eğitim ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacaktır.

KPSS Şartı nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 ve 65 puan almış olmak gereklidir.

Alanına Göre eğitim ve Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite Hastanesine personel alımı başvuruları için süreç ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda başvurular sadece Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi (http//personelalimi.uludag.edu.tr) adresinden yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 27 Mart - 10 Nisan 2023

Başvuru Adresi: http//personelalimi.uludag.edu.tr

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim