Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Alımı ilanı resmi gazetede yayımlandı. Gelen ilana göre 13 Mart 2023 tarihi ile 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B kapsamında Mülakatsız personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesine fakrlı birimlerde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İşte alım yapılacak kontenjanlar;

Lise Mezunu: 3 Teknisyen, 

Ön Lisans Mezunu: 4 Tekniker, 4 Büro Personeli,

Lisans Mezunu:  1 Programcı, 2 Mühendis, 6 Büro Personeli, 

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesine alacağı personel adaylarından genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacaktır.

KPSS Şartı olarak Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanına, Önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanına ve Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanına sahip olmak, aranan KPSS puan türlerinden 55 ve üzeri puan almış olmak,

Son başvuru tarihi ile 35 yaşından büyük olmamak,

Nöbet usulü çalışabilecek olmak, 

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

şartları aranacaktır.

Mesleğe Göre özel Nitelikler Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteni personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylara başvuru içn 15 günlük süre verilmiş olup sadece şahsen Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 13 - 27 Mart 2023

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim