Boğaziçi Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda alımlar bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirilecek olup kontenjan dağılımı ve şartları haberin devamında.

Alım Yapılacak Kadrolar:

  • 1 Bilgi Teknolojileri Yöneticisi, 
  • 1 Kıdemli Proje Yöneticisi, 
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 
  • 1 Donanım ve Ağ Destek Uzmanı,
  • 1 Donanım ve Ağ Destek Uzman Yardımcısı,

KPSS Şartı Nedir?

Başvuruda bulunacak adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP3 puanı ile son beş yıl içinde yapılan İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya bu dilde yapılan diğer yabancı dil sınavına (sınavlarına) girmiş olması gerekmekte olup, yazılı ve sözlü sınavlara çağrılacak adayların belirlenmesinde; KPSS P3 puanının %70’i ile YDS veya denkliği kabul edilen Yabancı Dil Sınav puanının %30 u alınarak oluşturulacak olan toplam puan temel alınacaktır

Başvuru Şartları :

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, gibi nitelikler aranacaktır.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımında başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 14 Nisan 2023 tarihine kadar yapılması gereklidir. 

İLANIN TAMMETNİ